Advies

Aangename aanvang.
Een online oplossing met meerwaarde vraagt om een goede voorbereiding en een duidelijke route. Wat is uw bedrijfsstrategie? De bedrijfscultuur? Wat wilt u online en wat moet het opleveren? Wat wilt u nu eigenlijk vertellen?

De juiste route.
Pas wanneer we helemaal op de hoogte zijn van uw visie en ambities, kunnen we u advies geven dat naadloos past. In alle aspecten: design, development, content, hosting, onderhoud en internetmarketing. Da’s een helder traject. Zo komen we samen tot digitale communicatie die maximaal oplevert.

Webtekst: aandacht verzekerd.
Een goede webtekst is onlosmakelijk met het succes van uw site verbonden. Zo’n tekst is aantrekkelijk, glashelder en bondig. Korte zinnen, tussenkopjes, de juiste woorden: alles om de bezoeker te boeien en tot actie over te laten gaan. En niet onbelangrijk: een goede content bepaald uw ranking bij zoekmachines. Onze webtekstschrijvers hebben het in de vingers. Zelf uw website actueel houden? Dan biedt ons CMS (Content Management Systeem) uitkomst.

Uw online thuis.
Het spreekt voor zich dat wij ook de hosting van uw website kunnen verzorgen. Met een pakket dat in al uw wensen voorziet, met volop ruimte om te groeien. 

« Vorige pagina

Portfolio

 

In de digitale wereld vervagen alle grenzen!

Meer weten?

Diensten

Vooruitdenken en durven is de magie van digital media.

Wilt u ook samen met ons vooruitdenken?

Team

Opmerklik.nl ontwikkelt producten, services en ervaringen
voor klanten op alle mogelijke terreinen.

Kom eens langs voor een gesprek!

Contact

Online zijn we helemaal thuis, maar niets kan op tegen persoonlijk contact. Kom gerust bij ons langs. We nemen ruim de tijd om met u om tafel te gaan. Dat is nou opmerklik, webadvies dichtbij.

Opmerklik.nl brengt webadvies dichtbij in Friesland, Groningen en Drenthe. Uiteraard staan we ook buiten Noord-Nederland voor u klaar.

Contact Info

(0566) 63 20 88

info@opmerklik.nl

Andringastrjitte 24, 8495 KA, Aldeboarn

BTW: NL8505 84 935 B01

KvK 52 75 75 60