Prezi

  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/prezi-university.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/prezi_1.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/prezi_2.jpg

Presenteren anno nu.
Opmerklik.nl is helemaal thuis in Prezi: dé presentatietool van vandaag en morgen. We adviseren u bij het ontwikkelen van presentaties en staan u bij. Tot en met de daadwerkelijke presentatie. Dat zorgt zowel voor rust en inspiratie.

Het belang.
Presenteren voor een belangrijke pitch of voor een congres: er hangt veel vanaf. Naast het verhaal is de visuele ondersteuning belangrijk. Welke beelden passen bij mijn verhaal? Klopt het allemaal? Is het niet te saai? Komt mijn verhaal over naar het publiek?

Op maat.
Prezi geeft een presentatie visuele dynamiek en zorgt ervoor dat het publiek geboeid blijft.  Opmerklik.nl heeft jarenlange ervaring met het maken van Prezi's en presentaties. Deze Prezi's maken we op maat. Waarom? Omdat elk verhaal zijn eigen kenmerken, toon en eigenschappen heeft. Die ondersteunen we met de het juiste beeld en dynamiek. Dat maakt elke presentatie uniek.

Trainingen en workshops.
Samen met Preziuniversity geven we ook trainingen en workshops in Noord-Nederland. Hier leren mensen hoe ze Prezi het beste kunnen inzetten en onderdeel te maken van de workflow. Naast Prezi maken we ook powerpoints, keynotes en andere presentatiesoftware.

 

« Vorige pagina

Portfolio

 

In de digitale wereld vervagen alle grenzen!

Meer weten?

Diensten

Vooruitdenken en durven is de magie van digital media.

Wilt u ook samen met ons vooruitdenken?

Team

Opmerklik.nl ontwikkelt producten, services en ervaringen
voor klanten op alle mogelijke terreinen.

Kom eens langs voor een gesprek!

Contact

Online zijn we helemaal thuis, maar niets kan op tegen persoonlijk contact. Kom gerust bij ons langs. We nemen ruim de tijd om met u om tafel te gaan. Dat is nou opmerklik, webadvies dichtbij.

Opmerklik.nl brengt webadvies dichtbij in Friesland, Groningen en Drenthe. Uiteraard staan we ook buiten Noord-Nederland voor u klaar.

Contact Info

(0566) 63 20 88

info@opmerklik.nl

Andringastrjitte 24, 8495 KA, Aldeboarn

BTW: NL8505 84 935 B01

KvK 52 75 75 60