Yachtcharter Wetterwille

  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille_1.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille_2.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille_3.jpg

Yachtcharter Wetterwille in Terherne verhuurt schepen en wil zich onderscheiden met persoonlijk advies en gemak, waar hun klanten ook zijn.

Mobiele website
Voor Wetterwille hebben wij een mobiele site ontwikkeld die een beknopte versie van de  desktop site is. De belangrijkste en meest bezochte onderwerpen komen terug in de vorm van zes duidelijke knoppen op de homepage. De mobiele site is in drie talen uitgevoerd en wordt beheerd door ons veelgebruikte CMS Made Simple. Hiermee kan de klant de complete site op een vrij simpele manier beheren.

Plus voor huurders
Qua inhoud is er rekening gehouden met huurders die op dat moment op een schip zitten. Zij hebben immers niet altijd een laptop of computer mee, maar vaak wel een smartphone. Op de site zijn diverse vaarroutes te downloaden. Deze hoeven niet meer op papier meegenomen te worden.

Social Media
Op het gebied van social media hebben wij een Facebook pagina en Google+ pagina gemaakt. Uiteraard inclusief advies over hoe zij deze media het beste kunnen gaan inzetten, zodat de naambekendheid van Wetterwille verder wordt vergroot. 

« Vorige pagina

Portfolio

 

In de digitale wereld vervagen alle grenzen!

Meer weten?

Diensten

Vooruitdenken en durven is de magie van digital media.

Wilt u ook samen met ons vooruitdenken?

Team

Opmerklik.nl ontwikkelt producten, services en ervaringen
voor klanten op alle mogelijke terreinen.

Kom eens langs voor een gesprek!

Contact

Online zijn we helemaal thuis, maar niets kan op tegen persoonlijk contact. Kom gerust bij ons langs. We nemen ruim de tijd om met u om tafel te gaan. Dat is nou opmerklik, webadvies dichtbij.

Opmerklik.nl brengt webadvies dichtbij in Friesland, Groningen en Drenthe. Uiteraard staan we ook buiten Noord-Nederland voor u klaar.

Contact Info

(0566) 63 20 88

info@opmerklik.nl

Andringastrjitte 24, 8495 KA, Aldeboarn

BTW: NL8505 84 935 B01

KvK 52 75 75 60