Yachtcharter Wetterwille

  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille-desktop_1.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille-desktop_2.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/wetterwille-desktop_3.jpg

Yachtcharter Wetterwille in Terherne verhuurt schepen en wil zich onderscheiden met persoonlijk advies en gemak, waar hun klanten ook zijn.

Yachtcharter Wetterwille wilde meer dan alleen schepen verhuren. Ze willen graag totale vaarvakanties aanbieden. Dat vraagt om een website waar volop te beleven is. We ontwikkelden een website waar bezoekers alvast een voorproefje krijgen van zo’n vaarbelevenis. Met volop tips en inspiratie. Klanten kunnen hun ervaringen op het water in woord en beeld delen (waar flink gebruik van wordt gemaakt!). Zo wordt er steeds meer beleving aan de website toegevoegd. De heldere navigatie, complete info en aantrekkelijke beelden zorgen voor nog meer wille!

Social Media
Op het gebied van social media hebben wij een Facebook pagina en Google+ pagina gemaakt. Uiteraard inclusief advies over hoe zij deze media het beste kunnen gaan inzetten, zodat de naambekendheid van Wetterwille verder wordt vergroot.

Bekijk de website: www.yachtcharterwetterwille.nl

« Vorige pagina

Portfolio

 

In de digitale wereld vervagen alle grenzen!

Meer weten?

Diensten

Vooruitdenken en durven is de magie van digital media.

Wilt u ook samen met ons vooruitdenken?

Team

Opmerklik.nl ontwikkelt producten, services en ervaringen
voor klanten op alle mogelijke terreinen.

Kom eens langs voor een gesprek!

Contact

Online zijn we helemaal thuis, maar niets kan op tegen persoonlijk contact. Kom gerust bij ons langs. We nemen ruim de tijd om met u om tafel te gaan. Dat is nou opmerklik, webadvies dichtbij.

Opmerklik.nl brengt webadvies dichtbij in Friesland, Groningen en Drenthe. Uiteraard staan we ook buiten Noord-Nederland voor u klaar.

Contact Info

(0566) 63 20 88

info@opmerklik.nl

Andringastrjitte 24, 8495 KA, Aldeboarn

BTW: NL8505 84 935 B01

KvK 52 75 75 60