Zijerveld

  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/zijerveld_1.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/zijerveld_2.jpg
  • http://www.opmerklik.nl/uploads/images/slider/zijerveld_3.jpg

Zijerveld voert een ongekend assortiment binnen- en buitenlandse kaas en ontwikkelt innovatieve concepten. Zijerveld levert aan retail, Out of Home, kaasspeciaalzaken, groothandels, markten en export.

Met de invoering van een nieuwe huisstijl ontwikkelden we een website die de meerwaarde van Zijerveld helder weergeeft. Een corporate uitstraling, veel ruimte voor beeld, een overzichtelijke indeling en een prominente plaats voor nieuws zijn aspecten die de website helemaal passend maken.

Zijerveld online bestelsysteem
Zijerveld voert een ongekend assortiment binnen- en buitenlandse kaas en ontwikkelt innovatieve concepten. Zijerveld levert aan retail, Out of Home, kaasspeciaalzaken, groothandels, markten en export.

Tijd voor online
Zijerveld wilde haar klanten in het traditionele kanaal (markten, speciaalzaken) een verbeterde manier aanbieden om online te bestellen. Telefonisch bestellen was tot dat moment de meest gangbare manier en het oude online systeem voldeed niet. Een tijdrovende kwestie.

Met alle betrokkenen aan tafel
Na nauw overleg met de afdelingen logistiek en automatisering hebben we gekozen voor de Open Source oplossing van Magento Ecommerce. Functionaliteit, veiligheid en gebruiksgemak stonden voorop.

Maatwerk levert op
We hebben de koppeling gelegd met het al bestaande voorraadsysteem. Hierdoor is een enorme efficiencyslag gemaakt. De online bestellingen zijn inmiddels meer dan verdubbeld. 

Bekijk de website: www.zijerveldfood.nl

« Vorige pagina

Portfolio

 

In de digitale wereld vervagen alle grenzen!

Meer weten?

Diensten

Vooruitdenken en durven is de magie van digital media.

Wilt u ook samen met ons vooruitdenken?

Team

Opmerklik.nl ontwikkelt producten, services en ervaringen
voor klanten op alle mogelijke terreinen.

Kom eens langs voor een gesprek!

Contact

Online zijn we helemaal thuis, maar niets kan op tegen persoonlijk contact. Kom gerust bij ons langs. We nemen ruim de tijd om met u om tafel te gaan. Dat is nou opmerklik, webadvies dichtbij.

Opmerklik.nl brengt webadvies dichtbij in Friesland, Groningen en Drenthe. Uiteraard staan we ook buiten Noord-Nederland voor u klaar.

Contact Info

(0566) 63 20 88

info@opmerklik.nl

Andringastrjitte 24, 8495 KA, Aldeboarn

BTW: NL8505 84 935 B01

KvK 52 75 75 60